



Final Schedule Cup of Europe Figures Freiburg, Germany

Organizational Meetings

Friday, September 23, 2022:

07:30	Drawing of Figures
10:00 - 11:30	Registration of Skaters (including ID, Age and Payment control of each team). If skaters are not properly registered in time, they must be excluded from participating in the drawing for the competition
11:30	Electronic Drawing of the Skating Orders for all competitions by the Calculators (only up to 4 representatives per country can visit the electronic drawing)



21:00



Final Schedule Cup of Europe Figures Freiburg, Germany Event Schedule

Friday, September 23, 2022

08:00 - 08:45	Training Youth Men
08:45 - 09:30	Training Youth Ladies
09:30 - 10:15	Training Cadet Men
10:15 - 11:00	Training Cadet Ladies
11:00 - 11:45	Training Junior Ladies
11:45 - 12:30	Training Junior Men
12:30 - 13:15	Training Senior Ladies
13:15 - 14:00	Training Senior Men
14:00	Warm-Up Junior Men - 10 Minutes
	•
14:10	Competition Junior Men (exp. 4)
14:10 15:20	Competition Junior Men (exp. 4) Warm-Up Cadet Men - 10 Minutes
15:20	Warm-Up Cadet Men - 10 Minutes
15:20 15:30	Warm-Up Cadet Men - 10 Minutes <u>Competition Cadet Men (exp. 2)</u> Warm-Up Cadet Ladies - 10 Minutes; last two
15:20 15:30 16:20	Warm-Up Cadet Men - 10 Minutes <u>Competition Cadet Men (exp. 2)</u> Warm-Up Cadet Ladies - 10 Minutes; last two Minutes only the last 4 contestants

<u>Please note: The competitions (except Junior Men) may start up to 30 minutes earlier in case the prior competition ended early. Please listen to the announcements!</u>

Ceremony Senior Men

Competition Senior Men (exp.5) and Award





Final Schedule Cup of Europe Figures Freiburg, Germany

Saturday, September 24, 2022

00.00	
08:00	Warm-Up Youth Ladies - 10 Minutes; last two
	Minutes only the last 4 contestants
08:10	Competition Youth Ladies (exp. 13)
11:50	Warm-Up Junior Ladies - 10 Minutes; last two
	Minutes only the last 4 contestants
12:00	Competition Junior Ladies (exp. 13)
14:30	Lunch Break
15:10	Warm-Up Senior Ladies - 10 Minutes; last two
	Minutes only the last 4 contestants
15:20	Competition Senior Ladies (exp. 16)
18:30	Warm-Up Youth Men
18:40	Competition Youth Men (exp. 3)
Followed by:	Award Ceremony Youth Ladies, Youth Men,
	Junior Ladies and Senior Ladies
Approx. 20:00	End of Championships

Please note: The competitions (except Youth Ladies) may start up to 30 minutes earlier in case the prior competition ended early. Please listen to the announcements!